Sponsoring

De snelle groei van Jumpteam en de jaarrond exploitatie hebben bij de vereniging voor een professionaliseringslag gezorgd. De prachtige accommodatie op het Scheveningse strand en de sfeervolle kantine, maken Jumpteam aantrekkelijk voor zowel leden, sponsors als leveranciers.

Jumpteam facts   

  • In 1982 is Jumpteam is Jumpteam opgericht als surfvereniging in Scheveningen
  • Uitgegroeid tot grootste brandingsportvereniging van de Benelux
  • Ruim 1.600 leden  
  • Van hardcore surfers en topsporters tot families met kleine kinderen
  • Eigen reddingsboot en actief veiligheidsbeleid
  • Actief jeugd opleidingsprogramma (Watermanprogramma)
  • Actief evenementenprogramma (wedstrijden, clinics, demo dagen, feestjes…)
  • A-locatie aan de boulevard van Scheveningen
  • Sfeervolle kantine met een horeca-vergunning
  • 230 lockers, 150 board-stallingsrekken, kleedkamers en warme douches

Sponsoringskansen

Communicatie en promotiemogelijkheden: Mededelingen, verenigingsnieuws en oproepen aan de leden worden verstuurd via digitale nieuwsbrieven, WhatsApp- en Facebook-berichten. Door middel van een digitaal prikbord kunnen leden sport gerelateerde aanbiedingen delen. Verder beschikt de accommodatie, binnen en buiten genoeg oppervlak voor promotiemogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan digitale reclame in de kantine of aan de gevels. Het aantal passanten op strand en op de boulevard maken reclame-uitingen op de gevels van onze accommodatie uiterst aantrekkelijk.

Gastvrijheid: doordat Jumpteam hoofdzakelijk door en voor vrijwilligers georganiseerd wordt, kunnen de mooiste feesten ontstaan. Door de professionaliseren van onze kantine team, is het ook mogelijk exclusieve bijeenkomsten, evenementen en personeelsfeesten voor onze sponsoren te organiseren.

Unieke locatie: doordat Jumpteam aan het mooiste stukje strand van Scheveningen ligt, kunnen sponsoren dit imago verder gebruiken in hun uitingen. Ook voor het aantrekken van klanten en relaties is de unieke locatie van Jumpteam een ‘key selling point’.

Hoofdsponsor Mystic

Mystic, onderdeel van North Action Sport Group is de hoofdsponsor van Jumpteam. Zowel op als in de accommodatie en de kantine, zijn een aantal mooie communicatie-uitingen van Mystic te zien. Het logo prijkt onder meer ook op de Jumpteam-lycra’s, vlaggen en banners die gebruikt worden bij evenementen.  

Solar Powered by Energy Guards

Dankzij onze duurzaamheidscommissie en Energy Guards heeft Jumpteam sinds november 2022 maar liefst 56 zonnepanelen op het dak. Zo kan ons volledige stroomverbruik door de zon opgewekt worden. De komende jaren ondersteunt Energy Guards Jumpteam met de verdere verduurzaming van de accommodatie.

Voor meer informatie en eventueel een propositie, neem geheel vrijblijvend contact op door een mail te sturen aan sponsoring@jumpteam.nl

 

Fotocredit: Frank Eerland, Joost Jansen Drone Fotografie

X