Status Lockerverdeling

Best JumpteamLid,

Een aantal van jullie zitten met smart te wachten op de locker verdeling en ik hoopte deze vandaag te kunnen sturen.

Helaas moeten er nog wat klussen gebeuren in de loods om te zorgen dat het vocht geen kwaad kan. Dat kan niet als de lockers al vol staan.

De locker verdeling zal gecommuniceerd worden zodra dit klaar is. Als het mee zit voor aankomend weekend.
(Kun je door de week overdag nog helpen klussen mail dan naar lockers[at]jumpteam[dot]nl)

Hoe zijn de lockers verdeeld?
De verdeling is gedaan op basis van de werkzaamheden tot 1 dec (afbouw+opbouw)
Omdat er niet zoveel klus kans is geweest voor 1 dec hielden we toen nog de helft van de lockers over. Daarom is er ook gekeken naar de verdiende uren na 1 dec.

Leden die op basis van alleen deze uren een locker krijgen zullen daarvoor enkele uren inleveren. Je krijgt tenslotte nu al de locker. Het resterende saldo blijft uiteraard bewaard volgens lockerreglement 3.0. (V.a. morgen te vinden op de website)

Er is met veel zorg en tijd aan de verdeling gewerkt, maar er kunnen altijd foutjes in zitten. Heb je opmerkingen of vragen over de verdeling (nadat deze is gecommuniceerd, dus niet nu al vragen of je er een hebt) dan kun je deze mailen naar lockers[at]jumpteam.nl[dot] Alleen vragen per mail worden beantwoord. (Niet WhatsApp, SMS, FB of messenger)

Je ontvangt per mail bericht over de toekenning van de locker en de totale locker verdeling zal in de kantine komen te liggen.

Sportieve groet,
Carlien
Namens de lockercommissie

X