Surfboard opslag voor Jeugdleden

Jumpteam verjongt en wil het beoefenen van golfsurfen bij jeugdleden faciliteren. Daarom is er vanaf nu de mogelijkheid voor Jeugdleden een stallingplaats voor hun surfboard bij Jumpteam te huren.

Voor een stallingsplaats tot eind 2018, zal er een bedrag van € 20,- in rekening gebracht worden. Daarna zal een stallingplaats € 40,- per board en per kalenderjaar kosten.

De selectiecriteria 2018 om in aanmerking te komen voor een surfboard stalling:
1. Je moet jeugdlid zijn van Jumpteam (12-18 jaar);
2. Je ouders of verzorgers hebben geen locker bij Jumpteam;
3. Je mag maximum twee surf-boards (dus geen SUP-, paddle-, kite- of windsurfboard) stallen;
4. Je krijgt per board een stallingsplaats in de aangegeven rekken links boven in de algemeen SUP ruimte.

Als je aan bovenstaande selectiecriteria voldoet, kan je je aanmelden. Je krijgt pas een stallingsplaats toegewezen voor je surfboard als je aanmelding goedgekeurd is door de ledenadministratie of bestuur.

Het goedkeuren of afwijzen van je aanmelding kan tot twee werkweken duren. Voor verdere toelichtingen kan je eventueel door de ledenadministratie of een bestuurslid benaderd worden (telefonisch of afspreken bij Jumpteam).

Bij afwijzing wordt je betaling teruggestort op je rekening. Bij goedkeuren van je aanmelding krijg je van de ledenadministratie een plastic polsbandje die aan je slot of boardbag zichtbaar bevestigd moet zijn. Zo kan er gecontroleerd worden of je board ‘legaal’ in de stalling staat. Om schade en diefstal te voorkomen wordt geadviseerd om elk board in een boardbag op te bergen en de boardbag met slot aan de bedoelde metalen ogen in de rekken op slot te zetten. Uiteraard kan Jumpteam niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade of verlies.

ZIe ook:

https://www.jumpteam.nl/locker-en-surfboard-stalling

Via onderstaande link kan je je aanmelden en betalen:

https://fd2.formdesk.com/jumpteam/jeugdstalling

X