De accommodatie van Jumpteam blijft uitbreiden om beter van dienst te zijn voor het ‘hosten’ van (internationale) wedstrijden en evenementen. Om het noordelijke strandterras toegankelijker te maken vanuit de kantine wordt er een trap met zitmogelijkheden geplaatst aan de voorzijden tegen de noordgevel. 

Het noordelijke terras is voornamelijk bedoeld om evenementen een plekje te geven zonder dat het een beslag legt op de rest van onze accommodatie. In 2022 en 2023 zal Jumpteam het Formula Kite (foilkiten) hosten, onderdeel zijn van het Jeugd WK (8-15 juli 2022), het WK Testevent (10-21 augustus 2022) en het WorldSailing WK (10-20 augustus 2023), faciliteren. Om die reden zullen er ook regelmatig internationale teams vanuit Jumpteam komen trainen. 

Er komt ook een 40’ container voor extra opslag op de nieuw aangelegde betonplaten naast de accommodatie. Deze uitbreiding is in samenwerking met het Nationaal Topsportcentrum Zeilen van het Watersportverbond in Scheveningen uitgevoerd. De kosten voor het aanleggen van de trap en de te plaatsen omheining zijn ook door de organisatie van de JWK’22 en WK’23 gefinancierd. We kijken er naar uit de internationale topatleten te verwelkomen!

X