Waterman Summercamps 2022

Jumpteam organiseert dit jaar weer Waterman Summercamps voor kids en jeugdleden. We waren van plan om dit voorjaar ook het reguliere Waterman-programma weer op te starten maar helaas hadden we daarvoor te weinig deelnemers. Bij de Summercamps hopen we wel veel enthousiaste jonge brandingsporters te zien! 

Aanmelden

Kids vanaf 6 of 7 jaar (in het bezit van zwemdiploma A, B en C) kunnen meedoen aan de Summercamps. De exacte data worden binnenkort bekendgemaakt op de website van Jumpteam en op de Facebook-pagina van Jumpteam Waterman. We kunnen je ook op de hoogte houden via de WhatsApp-groep van het Waterman-programma. Stuur daarvoor een bericht met je naam naar Jacco: waterman@jumpteam.nl of 06-19614646

Programma

Afhankelijk van de weer- en zee-omstandigheden wordt het programma van de Summercamps bepaald (zoals kite-, wind- en golfsurfen, suppen en beach activiteiten). Bij de eendaagse Summercamps begint het programma om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De meerdaagse camps in de zomervakantie duren drie dagen. Deze Summercamps starten om 10.00 uur en eindigen om 17.00 uur behalve de laatste dag, dan eindigen we met een bbq voor de kids. 

Ouders kunnen de laatste dag van het driedaagse Summercamp ook gebruikmaken van de bbq en gezamenlijk eten. Neem daarvoor als ouder je eigen eten mee.

Introducés

Een vriendje introduceren mag. Daarvoor moet hij/zij opgegeven worden door een lid van Jumpteam. Dat kan via onderstaand inschrijfformulier. We zullen de inschrijfformulieren daar ongeveer twee weken voorafgaand aan het Summercamp openzetten.

Waterman-programma

Jumpteam organiseert cursussen voor de jeugdleden (vanaf 6/7 jaar als je kan zwemmen) om kennis te maken met verschillende branding- en strandsporten, zoals surfen, powerkiten of skateboarden…  Veiligheid is een essentieel onderdeel van alle Waterman-activiteiten. 

X