Update maatschappelijke verbreding

Update maatschappelijke verbreding: samenwerking met Beach Volleybalvereniging Beachlife beklonken 
Als eerder gecommuniceerd zijn wij in het kader van de maatschappelijke verbreding en de voorwaarden voor de subsidie voor de nieuwe jaarrondaccommodatie met diverse maatschappelijke partners in gesprek. 
Inmiddels zijn we een samenwerking aangegaan met Welzijn Scheveningen, KVS Beach (Korfbal) en de North Sea Regatta. Na de goedkeuring door de ALV op 15 mei hebben we afgelopen donderdag ook de samenwerkingsovereenkomst met Beachvolleybalvereniging Beachlife ondertekend. 

Wat houdt de samenwerking met Beach Volleybalvereniging Beachlife in? 
-in de periode juni t/m augustus 2014 zullen maandag t/m donderdag van 19.30 tot 21.00 maximaal 3 velden gebruikt kunnen worden ivm de seniortrainingen. Max. 40 deelnemers per avond 
-in de periode juni t/m augustus 2014 zal maandag t/m donderdag van 17.30 tot 19.00 maximaal 2 velden gebruikt kunnen worden ivm de jeugdtraining. Max. 22 deelnemers 
-buiten voornoemde periode en tijden (zie 1 en 2): gebruik van de accommodatie tbv trainingen, recreatie en/of toernooien door ‘beachlifers’ is alleen mogelijk indien daartoe het bestuur van JumpTeam akkoord heeft gegeven. 
-Beachlife vlaggen: er kunnen 2 vlaggen opgehangen worden op de momenten dat Beachlife van de accommodatie gebruik maakt. 
-Per aangemelde ‘ Beachlifer’ zal Jumpteam een bijdrage ontvangen. Beachlifer > 16jr:  Eur 20,= pp; beachlifer -Door Gemeente goedgekeurde partij die voldoet aan vereisten maatschappelijke verbreding 

Overige samenwerkingsverbanden 
Met o.a. de volgende potentiele maatschappelijke partners zijn we in gesprek over het medegebruik van onze nieuwe accommodatie: 
 – Praktijkonderwijs De Poort – o.a. tbv activiteiten op het strand 
 – St. De Hofspetters (overkoepelende instelling voor Haagse Zwemscholen) – o.a. tbv zeezwemlessen voor kinderen 
 – Nederlandse Kite Surfvereniging 
 – Mondriaan Onderwijsgroep Sport en Bewegen – o.a. ‘Klaslokaal aan Zee-idee’ 
 – Zein Childcare – sportieve buitenschoolse opvang 

Tenslotte 
Beachlife start a.s. maandag 9 juni met de trainingen. Welkom aan boord, Beachlife!!! Laten we er met z’n allen voor zorgen dat ook de volleyballers zich welkom gaan voelen bij JumpTeam! 

Met sportieve groet, 
Bestuur JumpTeam Scheveningen

X