Update vanuit de Kantine!

Nu het jaar bijna afgelopen is hierbij een bericht uit de Kantine. Laten we het erop houden dat het een jaar was met uitdagingen. Ongetwijfeld geldt voor iedereen dat het regelmatig aanpassen was – en is – aan de wijzigende Corona omstandigheden en regels. 

Bij Jumpteam zijn we gelukkig half juni weer een soort van normaal opengegaan, nadat we tot die tijd alleen take-away hadden, de kleedkamers dicht waren en het terras ook officieel niet gebruikt mocht worden voor horeca doeleinden. Dat laatste lukte niet altijd, maar ook dat was soms best gezellig. Na half juni konden we eindelijk weer doen wat we eigenlijk al veel langer hadden willen doen, namelijk proberen er elke dag een feestje van te maken. Keuken en kantine weer vol gas open, spontane en georganiseerde BBQ’s op het terras, vrijdagavond eten buiten met bijna 70 man, etc. Kortom, zoals het bij Jumpteam hoort te zijn: een ultieme chillplek!

Met het najaar en de winter in aantocht waren we er als kantineteam klaar voor om op verschillende momenten en manieren de tent overdag en in de avond vol te krijgen. Na een aantal bijzonder smakelijke en drukke vrijdagavonden gooide Corona helaas wederom roet in het eten.

Ik hoop, en met mij Eric, Char, Jacq en de vrijwilligers, dat alles in het voorjaar weer dusdanig veranderd is dat we van 2022 een mega gezellig jaar kunnen maken.

Namens de kantine wensen we jullie een goede kerst, een rustige jaarwisseling en een voorspoedig, gezond, zonnig, winderig en golfrijk 2022!

Namens de hele kantine, jullie accommodatie manager Jeroen  

X