** Wat betekenen de nieuwe Corona maatregelen voor onze club?

Sinds de nieuwe Corona regels gelden is de kantine niet toegankelijk voor leden. we zijn er wel voor take-away van de hele kaart van ’s morgens vroeg tot 17.00 uur. De toiletten en kleedkamers zijn gesloten t/m 14 januari. De loods, stalling en het terras zijn toegankelijk, dus kunnen we onze sporten gelukkig blijven uitoefenen. We raden je aan om in je surfkleding te komen en na het sporten niet te blijven hangen. Help ons om deze periode samen zonder problemen door te komen!

 

** Jumpteam; maak de club een sociaal veilige omgeving

Wij zien graag een gezellige en sociaal veilige omgeving op onze vereniging waarin wij respectvol met elkaar omgaan. Dit betekent rekening houden met elkaar en met andermans gevoelens. Denk er dus over na voordat je een gevatte grap maakt die een ander kan kwetsen. Opmerkingen ten koste van anderen zijn altijd ongepast en onwenselijk.

We vragen jullie hulp om samen een vereniging te creëren/behouden waar iedereen zich veilig voelt en waar we elkaar kunnen aanspreken op onwenselijk gedrag.

Daarnaast nodigen we je uit om melding te maken van grensoverschrijdend gedrag. Wij hebben hiervoor een Vertrouwens Contact Persoon. vcp[at]jumpteam[dot]nl

Namens het bestuur alvast dank voor jouw bijdrage aan onze mooie club.

X