Kite Wave op Scheef, we mogen weer!

Na een succesvolle eerste editie in 2019 moesten wij vorig jaar helaas de wedstrijd afblazen vanwege Covid. Gelukkig mogen we weer en staat er een nieuw windraam gepland.

Dus wil jij je meten met de beste wave riders van het land? Schrijf je nu in!

Jumpteam organiseert deze open Kite Wave contest in samenwerking met Mystic en de NKV. Het windraam is in de volgende weekenden: 23/24, 30/31 oktober en 6/7, 13/14 november.  De wedstrijd zal plaatsvinden op 1 van deze dagen bij goede condities. De start van het windraam valt in de week van het  Surffestival op Scheveningen. Dit festival staat volledig in het teken van onze sporten en biedt een mooi programma aan wedstrijden, clinics en activiteiten op het strand.

De Kite Wave op Scheef wordt door de NKV gejureerd en vindt plaats tussen 10.00 en 16.30 uur op zaterdag of zondag. De inschrijving is open voor mannen (24 plaatsen) en vrouwen (12 plaatsen) van 16 jaar en ouder. Kosten voor deelname bedragen 35 euro, dit is inclusief een lunch op Jumpteam.

Het evenement kan uiteraard alleen doorgaan bij goede wind en golf voorspellingen. Dit wordt enkele dagen van te voren gecommuniceerd en tenminste 1 dag van te voren officieel afgeroepen door de NKV. Mocht het evenement niet door kunnen gaan, dan krijg je uiteraard je inschrijfgeld terug.

Het belooft weer een mooie dag te worden vol actie, dus als je niet mee doet, kom de riders aanmoedigen!

Meld je hier aan: https://mijn.jumpteam.nl/activiteiten

Voor vragen en info: evenementen[at]jumpteam[dot]nl

Info surffestival: www.surffestival.nl

X