Volvo Ocean race in Scheveningen

JUMPTEAM LEDEN KUNNEN EEN BEZOEK BRENGEN AAN DE FINISH VAN DE VOLVO OCEAN RACE!

De Volvo Ocean Race (VOR) is de langste en zwaarste zeilrace ter wereld. In juni 2018 eindigt deze legendarische race voor het eerst in de historie in Nederland. Van 24 juni tot en met 1 juli staat de haven van Scheveningen volledig in het teken van zeilen en watersport. De VOR biedt Jumpteam de mogelijkheid een bezoek te brengen aan dit unieke evenement!

Er zijn tal van watersportactiviteiten en wedstrijden en er is volop entertainment. De aankomst van de boten belooft voor de zeilers en de tienduizenden toeschouwers een onvergetelijk sportmoment te worden. Het sportstrand van Scheveningen en de havens veranderen in een uitgestrekte Race Village. Hier is van alles te beleven en te zien voor jong en oud. Een kleine impressie en meer informatie over dit evenement vindt u op: https://volvooceanracedenhaag.nl

Voor Jumtpeam leden is er nog plaats op woensdag 27 of donderdag 28 juni. Het programma start dagelijks om 10.00 uur en eindigt om 12.30 uur.
Een bezoekje aan de Race Village is informatief, leuk en sportief en bevat onder andere de volgende onderdelen:

  • Welkomstwoord door iemand van de Volvo Ocean Race organisatie
  • Bekijken van een bijzondere Volvo Ocean Race film
  • Bekijken van de dwarsdoorsnede van de Volvo Ocean Race boot
  • Bezoekje aan de marine boten
  • Deelname aan verschillende sportieve activiteiten zoals clinics zeilen, beachvolleybal en golf

Praktische informatie
Je kunt dit evenement kosteloos bezoeken en het is mogelijk om je eigen lunchpakket mee te nemen en te nuttigen op het terrein.

Aanmelden
Bent je enthousiast geworden en wil je je aanmelden? Tot zondag avond 10 juni kan je je aanmelden bij Jumpteam. Er ligt een aanmeldingsformulier op de bar zodat je je kunt opgeven.

Tot in de Race Village van de Volvo Ocean Race!

X