Op zondag 6 september Muistromingen voor jong & oud. Om 15.00 uur komt Rik Uiterwijk, brandweerman met expertise reddingsteam strand, ons informatie geven over het gevaar dat deze zomer weer voor veel slachtoffers aan de Nederlandse kust heeft gezorgd.

Niet alleen zal Rik ons met beeld uitleg geven over de gevaarlijke stromingen maar, als het weer het toelaat, gaan we het ook samen op een veilige manier ervaren; onder zijn begeleiding en onder toezicht van onze reddingsboot. Het gaat door bij de juiste weersomstandigheden en dat weten we pas enkele dagen voor aanvang. Geïnteresseerd? Meld je aan via kantine[at]jumpteam[dot]nl    Vol = vol.

Tijdens de World Cleanup Day op 19 september nodigen we jou en alle Jumpteam-kinderen uit om mee te doen aan de grootste wereldwijde opruimactie en om samen ons strand schoon te maken. Er valt iets te leren, te doen, te knutselen en.. gewoon super als je meedoet!

Na de zomer staat er weer een windraam in de planning voor de tweede editie van de Kite Wave op Scheef. Noteer ‘m alvast:  24/25 okt. – 31 okt/1 nov. – 7/8 nov. – 14/15 nov. 

Voorlopig zijn wij nog wat terughoudend met het organiseren van sociale evenementen om de 1,5 meter te kunnen waarborgen. Dus naast de spontane gezelligheid bij mooi weer zullen wij voorlopig de focus leggen op jeugd , sport en educatieve evenementen die buiten kunnen plaatsvinden.

X