We hebben weer veel blije kids op de club gezien dankzij het Waterman Programma en de Summer Camps deze zomer. Bedankt Roy, Laurens, Tom en Mirna!

En, na deze fantastische Summercamps in de afgelopen periode gaan we ook het reguliere 7 weken durende Watermanprogramma van dit najaar weer opstarten. Start zal waarschijnlijk in de tweede week van september zijn dus schrijf je snel in. Meer info vind je ook op FB JTS Waterman of stuur Jacco (06-19614646) even een appje!

https://fd2.formdesk.com/jumpteam/waterman-najaar-2020

Op dinsdag 21 julihebben wij een heel aantal nieuwe leden op de club mogen verwelkomen tijdens de introductie avond. De introductiecommissie heeft weer een mooi programma neergezet waarin kennismaking en veiligheid centraal stonden.

Verder zijn er deze zomer weer een aantal sociaal maatschappelijke activiteiten om jongeren met een geestelijke of lichamelijke uitdaging een dag te laten genieten van onze locatie en in contact te brengen met de watersport. Zo ontvingen wij op 3 prachtige donderdagen de jongeren van stichting Amarant. Dat was niet alleen een hele bijzondere ervaring voor deze jongeren maar ook voor de instructeurs. “Het geeft heel veel voldoening te mogen bijdragen aan dit mooie initiatief. Om het geluksgevoel dat de zee brengt, wat wij als watersporters dagelijks ervaren, te kunnen delen met deze jongeren. Voor sommigen was het de eerste keer op het strand en in zee. Om het enthousiasme, plezier en de lach op hun gezichten te zien tijdens het surfen was geweldig!” Aldus instructeur en NK surfster Mirna Boelsma.

En voor de komende periode staat het volgende op de kalender! 

Op zondag 30 augustus hopen wij de jongeren van de Mentelity Foundation te ontvangen. De stichting van meervoudig paralympisch kampioene Bibian Mentel helpt mensen met een fysieke uitdaging om naar de mogelijkheden te kijken in plaats van de beperkingen. Wij hopen als club een kleine bijdrage te kunnen leveren aan de mentale en fysieke ontwikkeling van deze toppers en ze een hele mooie stranddag te bezorgen.

Nadat we 2 geplande zondagen voorbij hebben moeten laten gaan vanwege … tja, te veel wind en te hoge golven, hopen we op 20 september eindelijk de 20 deelnemers aan de start te zien van de Surfski wedstrijd “De Boei³”. Deze surfski raceserie is geïnspireerd op de beroemde Seadog in Kaapstad.

X