Doe mee met de Online Stemming!

Ter voorbereiding op de Online ALV willen wij graag een online stemming houden onder de leden en gevraagd zal worden naar de mening van de leden. Tijdens de ALV zal namelijk gestemd worden over een aantal onderwerpen waarbij het belangrijk is dat de leden hun stem laten horen. Het gaat bijvoorbeeld om het aanstellen van een accommodatie manager en een contributieverhoging. We vinden het belangrijk dat alle Jumpteam leden op de hoogte zijn hiervan en de kans krijgen zich hierover uit te spreken. Het resultaat van de stemming zal tijdens de ALV bekrachtigd worden. Voor de onderwerpen waar alleen een mening van de leden gevraagd wordt zal het bestuur handelen in de geest van de meerderheid van de leden.

Heb je vragen of opmerkingen, maak je je zorgen of je straks nog wel veilig bij Jumpteam op ‘1,5 meter afstand’ kan sporten? Je kunt het bestuur altijd mailen (bestuur[at]jumpteam[dot]nl). Afhankelijk van het onderwerp, zal een van de bestuursleden je antwoorden.

We willen jullie graag de volgende vragen/stemmingen voorleggen (zie ook agenda ALV):

1. Goedkeuring jaarverslag/jaarrekening 2019
2. Goedkeuring begroting 2020
3. Contributieverhoging om een Accommodatie manager aan te stellen
4. Aanpassing locker reglement – Locker reglement 5.0
5. Jouw mening over het verplicht dragen van opvallend gekleurd hesje/vest + sticker op elk kitesurf-, windsurf-board of kano

De identiteitscontrole bij het stemmen gebeurt (automatisch) op geregistreerde email adressen bij ons leden administratie. Wil je dus je stem rechtsgeldig zijn en je mening/stemming laten horen, zorg dat je huidige email adres bij de ledenadministratie bekend is. (leden[at]jumpteam[dot]nl).

Er geldt 1 stem per lidmaatschap, dus ook voor elk jeugdlid of gezinslidmaatschap. Wil je een extra stem uitbrengen vanuit je gezinslidmaatschap, laat het weten aan de secretaris, secretaris[at]jumpteam[dot]nl .

De Online Stemming sluit 72 uur (wettelijk bepaald door de tijdelijk Corona spoedwet) voor aanvang van de Online ALV op 25 juni, 20uur.

Link naar online stemming: https://www.surveymonkey.com/r/STEMMINGALV

 

 

X