Jumpteam ‘Wees Traceerbaar’ Stickers & STAY SAFE in het stormseizoen!

Vanaf nu kunnen de Jumpteam ‘Wees Traceerbaar’ stickers voor op je surf- kite- sup- of windsurfboard in de kantine gekocht worden. De sticker kost €1,- en hiervan gaat € 0,50 naar de KNRM. Zo kan, wanneer je je board tijdens een sessie verliest, degen die je board vindt deze snel weer bij de rechtmatige eigenaar of bij Jumpteam bezorgen. Scheelt de KNRM hopelijk een aantal keer uitrukken voor niets en jij hebt je spullen snel weer terug. 

Let wel, per 1 maart 2021 is het verplicht om je board te voorzien van naam en telefoonnummer. Het is uiteraard niet verplicht om daarvoor de speciale Jumpteam-sticker te kopen, maar hiermee steun je wel de KNRM.          

En naast ‘Wees Traceerbaar’: Stay Safe!      

Na een prachtig zomerseizoen vol wind met mogelijkheden voor kite-, foil-, wing- en windsurfen is het stormseizoen weer begonnen. We hebben al een mooi weekend achter de rug! Check of je materiaal herfst- en winterklaar is:

Test je quick release (wanneer heb je die voor het laatst getrokken?) en je safety. Er zijn verschillende handige apps zoals Windfinder (Pro), de pagina’s van John’s Wind, Karel Firestorm, Meteotoren (die laatste vooral met wind van rechts), Windmeting en Buienradar (voor de actuele situatie op het water)! Maar kijk vooral op de spot om je heen en vraag een medekiter of windsurfer als je twijfelt over je kite- of zeilmaat.

Ten slotte, ook handig: Lost & Found

Er blijven regelmatig spullen achter op de club. Mis je kleding of surfspullen, stuur dan een mail naar gevondenvoorwerpen[at]jumpteam[dot]nl met merk, maat kleur en andere beschrijving.

 

 

X