Heb je nog extra lockerpunten nodig of wil je gewoon iets leuks doen voor Jumpteam, dan zijn daar genoeg mogelijkheden voor. Wij zijn op zoek naar:

– Iemand die goed is met drupal technologie die onze website commissie kan ondersteunen. We willen onze website verbeteren. Graag reageren op secretaris[at]jumpteam[dot]nl

– Zijn er leden die het leuk vinden om een ‘mega loop training’ bij Jumpteam te organiseren? We zoeken leden die:

1. De Mega Loop kunnen uitvoeren (ervaringsdeskundigen)
2. Veel kennis hebben om de lichamelijke en psychische elementen te benoemen
3. Kennis hebben om angst te overwinnen
4. Kennis hebben om de mega loop veilig uit te voeren
5. Uitleg weten te geven over het kitemateriaal om een mega loop te maken
6. Het evenement willen coördineren

Op vrijdag 15 september hebben we een forward loop training bij Jumpteam gehad voor de surfers. Nu is het de beurt aan de de kiters! Ook niet-leden mogen hieraan meedoen.

Graag reageren op secretaris[at]jumpteam[dot]nl

– Project afgraven zandophoping onder terras
Het zand onder het terras moet gedeeltelijk machinaal (uitbesteed) en gedeeltelijk handmatig (met vele vrijwilligershandjes) worden uitgegraven en afgevlakt.

Graag reageren op klussen[at]jumpteam[dot]nl

– Project beschotten onderrand terras (strandzijde)
Om te voorkomen dat inwaaiend zand zich opnieuw ophoopt onder het terras, totdat het tegen balken en planken aankomt, moeten de zij-onder-randen aan de strandzijde, en de eerste 10m aan de zijkanten, met schotten worden afgeschermd.

Graag reageren op klussen[at]jumpteam[dot]nl

– Project Beitsen Loods / Schilderwerkzaamheden
De loods moet dit najaar worden schoon geschrobd en opnieuw in de donkere beits gezet.

Graag reageren op schilder[at]jumpteam[dot]nl

– Project Terrasverlichting
Er wordt extra terrasverlichting voorzien rondom de ingang (veiligheid). Ook moet de aanleg van sfeerverlichting op het grote terras worden voorbereid door het aanbrengen van het nodige leidingwerk onder het terras. Dit alles wanneer de graafwerkzaamheden onder het terras hebben plaatsgevonden.

Graag reageren op electra[at]jumpteam[dot]nl

– Vernieuwen waterleiding onder terras
Vervangen waterleiding onder terras richting de afspoelplek en de stranddouche, door een dikkere en vorstbestendige leiding, incl. kranen. Aanbrengen waterleiding onder terras richting toekomstige buitendouche (in hoek van de loods)  inclusief kranen.

Graag reageren op klussen[at]jumpteam[dot]nl

– Diverse kleine klusjes (KleineKlusjes) en lopend onderhoud
Rondom en aan de accommodatie zijn voortdurend diverse kleine reparaties en onderhouds- of opruimwerkzaamheden nodig. Ben je een beetje handig en kan je op een woensdag of weekenddag wel een uurtje missen en een lockerpuntje sparen, geef je dan op voor de KleineKlusjes.

Graag reageren op klussen[at]jumpteam[dot]nl

Als je een eigen evenement wilt organiseren, dan kan dat ook. Stuur het idee door aan evenementen[at]jumpteam[dot]nl en dan coördineren we het vanaf daar.

X