Nieuwe Team Manager Kantine

Door Redactie Jumpteam op vr, 08/03/2019 – 22:29

Beste Jumpers,

In februari hebben we een vacature gepubliceerd voor een betaalde meewerkend teamleider Kantine. En, wat blijkt, we hebben iemand gevonden uit onze eigen gelederen, te weten: Christiaan Grootenhuis!

Christiaan is sinds 1987 (!) lid bij Jumpteam en deze mogelijkheid kwam voor hem precies goed uit. Hij kent de vereniging goed en is super gemotiveerd om Jumpteam nog leuker te maken. Hij wil de goede lijn van de afgelopen jaren graag doorzetten. Els zal zal hem inwerken en wij wensen hem veel succes met deze nieuwe job!

Christiaan is geboren in Rotterdam en heeft een opleiding tot paardrij-instructeur gedaan. Hij is getrouwd met Lisbet Janssen (ook lid van Jumpteam). Vroeger deed hij vooral aan windsurfen en hij heeft een windsurfshop/school gehad in Zuidlaren. Uiteindelijk zijn ze in Scheveningen gaan wonen om naast de zee te kunnen wonen. Daar wonen ze inmiddels 30 jaar. In Den Haag heeft hij verschillende banen gehad. Uiteindelijk is hij gaan kitesurfen, wat hij eigenlijk de mooiste sport op aarde vindt en heeft hij kitesurfschool KiteSpace opgericht. Deze school wil hij nu graag overdragen aan iemand anders.

Christiaan heeft heeft een hart voor Jumpteam en wij vinden het ontzettend leuk dat hij al zijn andere banen/activiteiten opgezegd om zich 100% op Jumpteam te kunnen richten!

X