Overlijdensbericht Rob van Wijngaarden.

Met groot verdriet delen wij jullie mede, dat veel te vroeg & in de kracht van zijn leven, onze vriend en prachtkerel Rob van Wijngaarden uit het leven is gerukt. Tijdens het uitoefenen van zijn grote passie is hij op tragische wijze ons ontnomen. 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar de familie, vrienden en nabestaanden.

Wij wensen hen heel veel sterkte toe, namens alle leden van Jumpteam Scheveningen.

—–

Op Jumpteam ligt inmiddels een prachtig condoleance boek, waar we jullie van harte voor uitnodigen om wat moois, leuks, liefs in achter te laten ter nagedachtenis van Rob. Deze warme en tastbare herinnering zullen we later aan Roos overhandigen. 

Jumpteam is hiervoor extra geopend vandaag tussen 12:00 en 15:00 en morgen van 08:30 tot 15.00.

—–

Betreffende de precieze omstandigheden van het ongeval doen we uit respect voor de nabestaanden geen gedetailleerde mededelingen, en willen we ook verzoeken geen speculaties te voeden.

Het betreft voor zover bekend uit éérstelijns getuigenissen van directe omstanders en belevenissen van mede-sporters van die dag met uitdagende omstandigheden, een tragisch ongeval, waarin een ongelukkig verloop van gebeurtenissen ondanks de nodige ervaring, kunde en kracht, toch plots en onverwacht een tragische afloop kenden.

X