Start volleybal-seizoen Beachlife

Als bekend hebben we met een aantal maatschappelijke partners overeenkomsten afgesloten voor het medegebruik van onze accommodatie. Net als vorig jaar zal beachvolleybal vereniging Beachlife ook dit jaar van onze accommodatie gebruik maken.
Concreet houdt dit in dat Beachlife in de periode 18 mei-28 augustus voor haar buitentrainingen gebruik zal maken van de JumpTeam accommodatie:
– Jeugdtrainingen: maandag t/m donderdag van 17.00 uur (opbouw) tot 19.00 uur (max. 3 velden).
– Seniortrainingen: maandag t/m donderdag van 19.00 uur tot 21.00 uur en tot 22.00 uur kan er vrij gespeeld worden (max. 5 velden).

Overig
– Beachlife-leden staan bij ons geregistreerd en er is een smoelenboek in de kantine. Geregistreerde beachlife-leden mogen gebruik maken van de faciliteiten in de kantine, van het terras en van de douche- en kleedruimtes. Daar betalen ze overigens ook voor (Eur 20,- per lid voor de periode 18 mei-28 augustus).
– De plaats waar de volleybalvelden geplaatst worden zal altijd in overleg met JumpTeam bepaald worden. Plaats van de velden is dan afhankelijk van wel/geen kite-/windsurfweer, windkracht, windrichting, drukte op het strand e.d.

Tenslotte
A.s. vrijdag vindt bij JumpTeam het Beachlife-kickoff toernooi plaats. Starttijd 18.00 en eindtijd ca. 20.30. Mocht je mee willen doen dan kan je je uiterlijk vrijdag a.s. 13.00 opgeven bij info[at]lindobeach[dot]nl onder vermelding van je naam en je niveau.

Rest ons alle beach-volleyballers een mooi en gezellig seizoen toe te wensen!

Met sportieve groet,
Bestuur JumpTeam Scheveningen

X